MAASTRICHT

De woningmarkt in Maastricht kenmerkt zich al jaren door een grote vraag en stabiele prijsontwikkeling. Om zeker te weten dat u niet teveel betaalt, adviseren wij u om hypotheekadvies in te winnen bij Soeverein Hypotheken in Maastricht.

HET HYPOTHEEKADVIES TRAJECT

De oriëntatie is gratis!

Als uw wensen concreet zijn dan kijken we graag samen met u naar uw situatie en de financieringswens. Wilt u een huis gaan kopen in Maastricht en bent u op zoek naar een passende hypotheek, dan komen wij graag bij u langs. Wilt u een online gesprek? Ook dat is mogelijk.

Uw opdracht.

Als wij de juiste partij zijn leggen wij hetgeen we zijn overeengekomen vast in een opdrachtovereenkomst en gaan we aan de slag. Uiteraard maken wij dan ook een prijsafspraak voor onze dienstverlening.  Ons tarief is gebaseerd op uw wensen, de mate van complexiteit en tijdsbesteding. 

VRIJBLJVENDE ORIËNTATIE

Het beste bent u gebaad bij een snel, onafhankelijk en kundig hypotheekadvies. Wij voegen hier vrijheid aan toe. Uw eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis. Op basis van dat gesprek beoordelen wij uw behoefte en de haalbaarheid en bieden u dan graag een concurrerende opdracht ter ondersteuning bij uw hypotheekaanvraag.

De oplossing die onze hypotheekadviseurs in Maastricht bieden is altijd gericht op uw situatie en daarbij volledig op maat.  

HAALBAARHEID

De haalbaarheid van de aankoop van uw nieuwe woning in Maastricht hangt van allerlei factoren af. De waarde van de woning, uw verbouwingswensen, uw eigen inbreng, uw financieringswens en uw persoonlijke financiële situatie. Met deze informatie en op basis van onze jarenlange ervaring geven wij u een eerlijke haalbaarheidsinschatting waarmee wij u hopelijk verder kunnen helpen.

1e Huis kopen

Bent u een starter op de woningmarkt? Wij begeleiden u graag bij de financiering van uw eerste huis in Maastricht.

Soeverein Hypotheken kan u helpen met de financiering uw eerste woning in Maastricht

Meer info voor starters

Ander huis kopen

Gezinsuitbreiding, carrièrestap, gemiddeld verhuizen Nederlanders één keer per 10 jaar. In zo'n situatie verkoop je je oude huis en financiering je met eventuele overwaarde de aanschaf van een nieuwe woning. Voor goed hypotheekadvies in Maastricht kunt u terecht bij Soeverein Hypotheken.

Meer informatie over onze financiering van een ander huis vindt u hier.

Van hypotheek veranderen

Herfinanciering? Er zijn allerlei situaties denkbaar waarin het relevant wordt om uw woning te gaan herfinancieren om daarmee uw doelen te kunnen bereiken. Denk aan verhuizing, verbouwing, rentedaling, uitkoop van een partner.

Meer informatie vindt u hier.