FINANCIERING

Voor hypotheekadvies voor uw nieuwbouw woning in Limburg kunt u terecht bij Soeverein Hypotheken.

Ook als u gaat verhuizen naar een nieuwbouw woning en daarom van hypotheek moet veranderen.

NIEUWBOUW IN LIMBURG

  • Nieuwbouw aanbod op Nieuwbouw.nl, klik hier.
  • Zuid-Limburgse nieuwbouw projecten op FUNDA, klik hier.
  • Nieuwbouw in Limburg op de website van VBO Makelaars, klik hier

Heeft u een woning op het oog en wilt u graag weten of het voor u haalbaar is? Soeverein Hypotheken helpt u graag vooruit

WAAROP LETTEN BIJ NIEUWBOUW

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een totaal ander proces dan de aankoop van een bestaande woning. Ook qua hypotheekverstrekking komen er een aantal extra facetten bij kijken. Een voorbeeld hiervan zijn de dubbele woonlasten. Tijdens de bouwperiode zul je naast de nieuwe woonlasten ook de bestaande woonlasten moeten blijven betalen. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook verstandig om rekening te houden met onvoorziene kosten gedurende het bouwtraject. Een goed persoonlijk financieel advies is dus zeer belangrijk.

De Limburgse hypotheekadviseurs van Soeverein Hypotheken zijn altijd in de buurt.  

HAALBAARHEID

We bekijken met u de financieringsmogelijkheden van uw nieuwebouw woning in Limburg. De haalbaarheid kan van allerlei zaken afhangen. Op basis van de door u aangereikte informatie en onze jarenlange ervaring geven wij u een eerlijk en reëel advies.

1e Huis kopen

Bent u een starter op de woningmarkt en wilt u graag in het Limburgse Heuvelland (blijven) wonen? Wij helpen u graag bij de financiering.

Soeverein Hypotheken is thuis in het Heuvelland.

Meer info voor starters

Verhuizen

Hypotheekadvies op maat als het gaat om carrièrestap, verbouwing of gezinsuitbreiding. Wij zijn thuis in Zuid-Limburg helpen u graag verder met een hypotheek.

Meer informatie over onze financiering van een ander huis vindt u hier.

Nieuwbouw huis kopen

Bij een nieuwbouwproject wordt je fantasie aangesproken. Je gaat keuzes maken maar het resultaat is nog niet te zien, jij gaat het mee creëren.

Het is daarom heel belangrijk dat u zich laat bijstaan door een ervaren adviseur, klik hier voor meer informatie wat uw hypotheekadviseur voor u kan doen.