Onroerend goed eigen gebruik

Het aankopen van een nieuw bedrijfspand, winkel of kantoorruimte kent vaak een specifieke financieringsbehoefte. Wij kennen die behoefte en kunnen jou voorzien in een uitstekende bedrijfshypotheek voor jouw onroerend goed of bedrijfspand.

Het financieren van uw bedrijfspand is niet zomaar een financiering. Wij hebben een uitgebreide kennis over diverse vormen van financiering en zoeken samen met jou de best passende vorm met de best passende voorwaarden. Wij putten daarbij uit een uitgebreid netwerk van meer dan zestig geldverstrekkers en kijken verder dan de traditionele, bancaire zakelijke hypotheken.

Het is mogelijk om onroerend goed te financieren zonder tussenkomst van een bank. Je maakt dan gebruik van alternatieve financieringsvormen voor de financiering van uw onroerend goed. Onder alternatieve financieringsvormen verstaan we financieringen door middel van bijvoorbeeld investeerders of leasing.

Verlaag je maandlasten voor jouw bedrijfs onroerend goed.
Naast het aanspreken van externe geldbronnen om jouw aankoop van onroerend goed te kunnen financieren, zijn wij ook uitstekend toegerust om jou te adviseren over het verlagen van jouw maandlasten. Het opnieuw bekijken van bestaande bedrijfshypotheek loont vaak. Het is onze dagelijkse kost, dus we kunnen jou snel en goed voorzien van specifiek advies. Ook als het gaat om andere financieringsvraagstukken, trouwens.

Minder eigen geld investeren
Het aankopen van onroerend goed gaat vaak gemoeid met het inleggen van eigen middelen. Dit heeft niet in elke situatie de voorkeur. Daarom kijken wij graag met je mee om te kijken welke oplossingen er zijn. Wij doen dit met een realistische, maar creatieve bril. En door ons uitgebreide netwerk van meer dan 100 geldverstrekkers, kunnen we een slimme bedrijfsfinanciering tegen uitstekend passende voorwaarden garanderen.