UW SITUATIE

U bent geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning, voor eigen gebruiken en/of als verhuurobject. 

U ziet het als belegging voor nu en of later en wil –een deel– van de aankoop financieren. Het is in deze tijd van lage rentes zeker interessant, met name als u uw rendement kunt vergroten door gebruik te maken van het hefboom-effect.

 

HAALBAARHEID

Zowel de particuliere klant als de ondernemer voorzien wij van een passende dienstverlening. Een scherp rentetarief en goede voorwaarden maken hier onderdeel van uit. Bent u nog in de oriënterende fase van uw zoektocht? Kijk ook eens bij de diverse nieuwbouw projecten waar wij als partner optreden. Dit heeft als voordeel dat wij nog kortere doorlooptijden kunnen realiseren door onze samenwerking met de vastgoed partners en onze historie met vergelijkbare aanvragen.

 

TRAJECT

Een recreatiewoning financieren kan slechts bij een beperkt aantal geldverstrekkers. Bovendien verschillen de acceptatie voorwaarden van de verschillende partijen zeer sterk. Op basis van enkele gegevens kunnen wij  u uw mogelijkheden schetsen. Daarnaast staat onze grensoverschrijdende expertise tot uw beschikking. We overzien de gevolgen niet alleen voor uw aankoop in Nederland maar ook in België of Duitsland.

 

PARTNERS

 Voor diverse vastgoed partners is Soeverein International Financial Services de onafhankelijke partij met de juiste kennis en ervaring voor u beschikbaar als het gaat om de financiering van uw woning. Klik op partners om te kijken naar ons divers aanbod.

ANDEREN OVER ONS