Vastgoed t.b.v. verhuur

Ben je op zoek naar goed advies en de beste inrichting van je zakelijke vastgoedfinanciering of verhuurhypotheek? En zoek je een partner die snel en betrouwbaar komt met transparante voorstellen tegen scherpe tarieven? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismaking. Wij werken samen met alle professionele geldverstrekkers en bieden door ons volume interessante kortingen aan en een versneld aanvraagproces.

Financiering van vastgoed sinds 2001
Omdat wij al sinds 2001 actief zijn in de financiering van (zakelijk) vastgoed, kennen wij als geen ander het klappen van de zweep. Dat maakt dat wij creatief kunnen adviseren over de best mogelijke opties voor jou. Van bedrijfshypotheek tot projectfinanciering of paraplufaciliteit; doordat we putten uit meer dan zestig traditionele en minder traditionele geldbronnen, kunnen we altijd een passende oplossing bieden om jouw vastgoed te financieren.

Vastgoed financieren is maatwerk
Een passende oplossing betekent dat we altijd een vastgoedfinanciering op maat bieden. Wij gaan eerst uitgebreid met je in gesprek over jouw wensen, jouw situatie en jouw ambitie. Pas daarna schakelen we het uitgebreide Credion-netwerk in om je een aanbod op maat te kunnen doen.

Zakelijk vastgoed financieren kan niet altijd bij de bank
Zakelijk vastgoed financieren was tot voor kort het terrein van banken. Door de crisis(sen) zijn de eisen die aan banken worden gesteld echter flink aangescherpt, en verstrekken banken steeds minder leningen voor zakelijk vastgoed. Vooral het MKB is hier de dupe van. Gelukkig vormen onze vastgoedfinancieringen een aantrekkelijk alternatief. Wij kijken niet alleen naar de laatste drie jaarrekeningen, maar letten ook op andere zaken, zoals de courantheid van het object. Een vastgoedfinanciering bij ons is daarom een uitkomst voor ondernemers.

Nieuwe financiering of herfinanciering
Als je voornemens bent om een nieuw vastgoedobject aan te kopen, denken we graag met je mee over een nieuwe financiering. We adviseren echter ook altijd om scherp te blijven kijken naar de bestaande portefeuille en onderliggende financiering. In veel gevallen kunnen we door middel van een herfinanciering de maandelijkse lasten verlichten of betere voorwaarden bieden voor uw bestaande vastgoed financiering.

Rendement als uitgangspunt
De zakelijke vastgoedmarkt is de afgelopen jaren stevig in beweging geweest. Maar eigenlijk is deze tak van sport altijd onderhevig aan verandering. Jij weet ook dat investeren in vastgoed over het algemeen een perspectief op de lange termijn vraagt. Jouw verwachtingen op het gebied van rendement nemen we mee in het vinden van de juiste financiering voor jouw vastgoed. Om dit rendement te borgen, zijn de voorwaarden van een vastgoedfinanciering van groot belang. Laat ons daarom met je meekijken en denken.