UW SITUATIE

Bij een scheiding kunnen de emoties hoog oplopen, de toekomst voelt onzeker en u vraagt zich af hoe dat straks moet met de kinderen, de financiën en het huis?

HAALBAARHEID

Bij de meeste banken kunnen klanten pas over de hypotheek komen praten als het convenant klaar is. Wij zorgen er voor dat de afspraken die jouw klanten maken voldoen aan de eisen. Wij garanderen dat het convenant van onze klanten niet herzien hoeft te worden. Wat wij berekenen tijdens de scheiding, is gegarandeerd een oplossing die financieel mogelijk is.

Echtscheidingsbemiddeling helpt u om samen goede afspraken te maken voor de toekomst. Het gaat verder dan mediation. Mediation is een vorm van conflictbemiddeling. Via onze partner, geven wij onze klanten ook inhoudelijke informatie en inzichten en helpt u de gevolgen van uw keuzes te overzien.

SAMENWERKEN

Om de scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen werken wij samen met een echtscheidingsbemiddelaar. Want een scheiding raakt kinderen soms nog wel meer dan hun ouders. Hoe ziet hun leven er straks uit? Kinderen betrekken de scheiding vaak op zichzelf. Ze voelen zich soms verantwoordelijk voor het uit elkaar gaan van hun ouders. Zowel voor onze klanten als voor de emoties en belangen van hun kinderen is er ruimte in ons scheidingstraject. Onderdeel van het traject zijn ouderschapsplan, kinderalimentatie en een kindgesprek.

Onze partner geeft u advies en legt uit welke consequenties de keuzes van u en uw (ex)partner hebben. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in het convenant én in het ouderschapsplan. In heldere taal en juridisch correct. Bent u het helemaal eens met de afspraken? Dan ondertekent u het convenant en regelen wij de verdere afhandeling. De gemaakte afspraak brengt onze partner in praktijk en regelt daarbij ook de gang naar de rechtbank en de inschrijving bij de gemeente.

ANDEREN OVER ONS