Kesnic Dorp

In het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied, daar waar De Maasplassen, het witte stadje Thorn en de prachtige omgeving elkaar ontmoeten, ligt Maasresidence Thorn. Een schitterend recreatiepark gelegen op een absolute A-locatie. Het park omvat recreatiewoningen in diverse groottes, types en architectuurstijlen, havenappartementen met uitzicht over de nieuwe jachthaven, een dagstrand en uitgebreide centrumvoorzieningen.

De vrijheid om even niets te hoeven en alleen te genieten, dat vindt u op recreatiepark Maasresidence Thorn. Een waardevaste investering voor uw toekomst. Investeren in een recreatiewoning of havenappartement op Maasresidence Thorn levert niet alleen financiële voordelen op. U kunt ook zelf genieten van deze absolute A-locatie. Beleef met familie of vrienden het veelzijdige Maasresidence Thorn en het waterrijke en bourgondische Limburg.

Domein Het Camperveer

Op nog geen 100 meter afstand van de oude Kamperlandse veersteiger aan het Veerse Meer wordt binnenkort gestart met het landgoed Domein Het Camperveer. Het landgoed omvat in totaal 8 hectare, waarop 6 appartementen en 15 recreatiewoningen worden gebouwd. Er is bewust gekozen voor de Engelse stijl, omdat daarin natuur en gevoel centraal staan. Dit leidt tot een landschap met een grote asymmetrische waterpartij en een ruime diversiteit aan bomen en planten. De stijl vindt zijn oorsprong in De Romantiek, begin 19de eeuw. Het statige appartementengebouw aan het eind van de grote waterpartij is hierop geïnspireerd.

Boschmolenplas

Resort Boschmolenplas is een bijzondere, authentieke recreatie- en vakantiebestemming waar voornamelijk medior en senior gasten zich in een comfortabele recreatiewoning of luxe villa, in alle rust en privacy, gedurende het gehele jaar welkom voelen in een wellbeing beleving. Waar gasten genieten van een faciliteitenaanbod dat gericht is op een vitale levensstijl . En de omliggende natuurgebieden, het waterrijke gebied en een cultureel- recreatief veelzijdige omgeving bijdragen aan het gevoel van het rijke Limburgse leven.

Credion is een adviesorganisatie, gestart in 2000, met inmiddels meer dan 40 vestigingen. In de achter ons liggende jaren hebben we al vele duizenden MKB ondernemers geholpen aan enkele miljarden financiering. Dit is sinds de crisis alleen maar verder opgelopen en dat is niet zo vreemd. Credion realiseert oplossingen. 
Credion is het eerste landelijke, onafhankelijke samenwerkingsverband - in franchiseverband - dat zich met advisering in bedrijfsfinancieringen richt op ondernemingen in het MKB. Inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op dit gebied in Nederland.

De Veerse Wende

Op het werkelijk mooiste plekje aan het Veerse Meer in de bocht (De Wende) ligt dit prachtige project. Het bestaat uit een 4* Fletcher hotel, 18  waterwoningen en 40 appartementen en allen voorzien van eigen ligplaatsen en een werkelijk magnifiek uitzicht! De woningen zijn allen voorzien van een eigen terras dat deels boven het water ligt en zijn inclusief een eigen aanlegsteiger. Bij uw woning kunt u uw eigen boot afmeren en op ieder moment het Veerse Meer op varen.

Het meer is een zeer aantrekkelijke watersportplaats voor zeilers, sportvissers en sportduikers. Ook voor surfen, waterskiën en kanoën kunt u hier prima terecht. Het Veerse Meer wordt omringd door een fraai natuurgebied, de Middenplaat. In het Veerse Meer zijn 12 eilanden toegankelijk voor bezoekers. U vindt er speelweides en wandelbossen. En natuurlijk de parel aan het Veerse Meer, Veere. Vaar met uw boot naar het stadje en geniet van een heerlijke lunch of diner op het mooiste terras van Nederland!

Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad

In de overgang van het Zeeuws polderlandschap en de duinen, ligt Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Het park is nog in aanbouw, maar is nu al de perfecte uitvalsbasis voor een welverdiende break aan de Zeeuwse kust. Beleef een heerlijke dag aan het strand, wandel door natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder of maak een lange fietstocht langs de prachtige kust. In de omgeving vindt u daarnaast tal van gezellige (bad)plaatsen. Fiets eens naar Sluis of Cadzand, twee typische Zeeuws-Vlaamse plaatsen waar de bourgondische leefstijl hoog in het vaandel staat. Of breng - vlak over de Belgische grens - een bezoek aan de mondaine badplaats Knokke, dat met zijn designerwinkels, luxe strandbars en heerlijke bistro’s een absolute trekpleister is. Voor een portie versie vis en alle dagelijkse boodschappen bent u in het gezellige vissersdrop Breskens aan het juiste adres.

Buitenhof de Leistert

Buitenhof de Leistert is een ruim opgezet vakantiepark met uitgebreide voorzieningen. Het park ligt in hartje Limburg en wordt omringd door schitterende natuurgebieden zoals de Ophovense Zandberg. Een prachtig bosgebied met een grote variatie aan flora en fauna. Ook het water is dichtbij, op de fiets of met de auto zijn er langs de Maas vele mooie plekjes te vinden. Vanwege de centrale ligging is de Buitenhof zeer geliefd bij haar vakantiegasten. Een recreatiewoning op de Buitenhof is dan ook een mooie investering met aantrekkelijke verhuurrendementen!

Kustpark Zeebad

Op een unieke locatie in de populaire Zeeuws-Vlaamse familiebadplaats Breskens realiseert Roompot Vakanties Kustpark Zeebad. Luxe vrijstaande lodges op ruime kavels eigen grond. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van allebei. Gelegen direct achter de duinen en op loopafstand van het uitgestrekte Noordzeestrand met gezellige strandpaviljoens.

Er zijn diverse typen lodges in verschillende uitvoeringen. Alle lodges beschikken over royale terrassen met zonligging, waarvan een groot aantal zelfs direct aan het water. Voor wie een tweede (t)huis op toplocatie tot nog toe een droom is gebleven, is er nu de kans om die droom waar te maken!

Resort Maastricht

Resort Maastricht ligt aan de rand van België, op de groene Limburgse heuvel de Dousberg naast één van de mooiste golfbanen van Nederland. Maar is toch zo dichtbij het bruisende centrum van Maastricht. Met 10 minuten fietsen vanaf uw vakantiewoning bent u al op het Vrijthof. Een recreatiewoning in Maastricht is naast een prachtig bezit ook nog eens een verantwoorde en zorgeloze investering met een aantrekkelijk verhuurrendement.

scheidenmetaandacht

Scheiden is al lastig genoeg. Wij werken met MfN geregistreerde bemiddelaars met de accreditatie familiemediation en zijn als High Trust organisatie aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Jullie kunnen bij ons terecht voor scheidingsbemiddeling, budgetplanning, alimentatieberekening, opstellen convenant en ouderschapsplan, juridische controle, indienen van het verzoekschrift bij de Rechtbank, inschrijven van de scheiding in de basisregistratie personen en het aanvragen van toevoeging(en).

Wij zorgen ervoor dat alle stappen in het scheidingstraject op een goede manier doorlopen worden. Zo kunnen jullie later terugkijken op duidelijke afspraken over de kinderen, de woning, het pensioen, het vermogen en de schulden, de onderneming, de alimentatie en de verdeling van de boedel. Afspraken die in de praktijk uitvoerbaar zijn. Dit zorgt voor rust.