UW SITUATIE

Een nieuwe woning, een bestaande woning herfinancieren of oversluiten, een verbouwing of een tweede woning. U wilt snel duidelijkheid over uw mogelijkheden in begrijpelijke taal.

Dat is wat wij doen!

 

DANKZIJ ONZE SAMENWERKING MET ABN AMRO HEBBEN WIJ VOOR MEDEWERKERS VAN PROTEION EEN SPECIAAL WERKNEMERSARRANGEMENT. DIT LEVERT U KORTING OP DE RENTETARIEVEN. BOVENDIEN BETALEN WIJ UW TAXATIEKOSTEN (TOT MAX. 100%)

WAAROM SOEVEREIN

U wilt snel, onafhankelijk én kundig hypotheekadvies. Wij streven ernaar u binnen drie werkdagen duidelijk te maken of de gevraagde financiering haalbaar is. Dat kunnen wij realiseren door onze expertise in de acceptatie voorwaarden en afspraken met een scala aan geldverstrekkers.

HET TRAJECT

Uw oriëntatie is gratis!

In deze fase brengen wij uw wensen goed in kaart. Dat kan met u aan tafel, via de webcam of telefonisch. Vervolgens delen wij onze bevindingen met u en schetsen wij uw mogelijkheden. U bepaalt vervolgens wat u nodig heeft en of wij daar de juiste partij voor zijn.

Uw opdracht.

Als wij de juiste partij zijn leggen wij hetgeen we zijn overeengekomen vast in een opdrachtovereenkomst en gaan we aan de slag. Uiteraard maken wij dan ook een prijsafspraak voor onze dienstverlening.  Ons tarief is gebaseerd op uw wensen, de mate van complexiteit en tijdsbesteding. 
 
 

ANDEREN OVER ONS